Accessoarer i läder är ett givet, hållbart och tidlöst val

Accessoarer i läder är ett givet, hållbart och tidlöst val

Läder är en naturprodukt som håller i många år om man tar hand om det. Det har genom åren haft många funktioner, och har använts av hög som låg. Hos byRavn används vegetabiliskt garvat skinn, som är garvat på ett mer skonsamt sätt för miljön än till exempel kromgarvning. Lädret är en restprodukt från köttproduktionen, och det är ett hållbart material som förekommer naturligt i naturen. Läder kan användas till många ändamål, bland annat accessoarer, inredning och skor. Det snygga materialet passar bra vid många tillfällen, oavsett om det har en statisk funktion som en läderstol, eller används under rörelse som till exempel ett par skor.

Exklusiva accessoarer

Läder är en produkt som håller länge, och som nästan blir snyggare av att användas. Det robusta materialet kan garvas i olika tjocklek, och därmed anpassas efter den funktion det ska ha. Med de många funktioner läder kan ha är det smart att det kan anpassas för att fungera så optimalt som möjligt. Till accessoarer är det snyggt med läder som är åt det tjockare hållet, som ger produkten en lite mer exklusiv känsla. Accessoarer i läder kan till exempel vara en lädernyckelring, ett läderbälte eller en läderväska – utforska den här länken. Accessoarer tillverkade i läder är ett givet val, eftersom de är tillverkade av ett hållbart material som varar länge och hjälper till att ta hand om vår miljö. Eftersom produkter i läder håller länge är det en fördel att lädret också bidrar med ett tidlöst utseende.

Ett måste i garderoben

Det finns inget som är mer irriterande än att behöva gå och dra upp byxorna hela dagen. Ett läderbälte är nästan ett måste i varje garderob. Med ett läderbälte från byRavn får du ett tillskott i garderoben, som med sin tidlösa design passar bra ihop med de kläder du redan äger. Läderbälten har både en praktisk funktion och är tillverkade i ett material som aldrig går ur tiden. Det klassiska utseendet är en vinnare varje gång, och eftersom läder är ett naturmaterial skadar det inte heller miljön. Det klassiska läderbältet är pricken över i:et till oufiten, samtidigt som det också har en praktisk funktion. Läderbälten som är handgjorda kan anpassas i längden så att de passar dig perfekt. Med flera olika färger kan du också matcha det så att det passar till just din garderob. Breda läderbälten passar bra ihop med ett par jeans, sneakers och en t-shirt. Vid mer formella tillfällen kan man självklart också kombinera ett svart läderbälte med kostym och finskor.

Share this post