Nyårsaftons must-haves för män

Nyårsaftons must-haves för män

Det är rättvist att säga att 2020 inte varit det bästa året. För många känns det som att det inte riktigt finns något att fira, men då tycker vi att man ska tänka om. För det finns saker att fira, framförallt att det väntar bättre tider framför oss. Varför då inte se nyårsafton som det perfekta tillfället att glömma allt dåligt som hänt under 2020 och fira att 2021 blir ett bättre år?

I år blir det inga stora hemmafester eller finsittningar. Majoriteten av oss kommer fira hemma med vår partner eller de närmsta vännerna och några väljer att festa över Zoom. Oavsett hur du väljer att fira finns det ingen anledning att inte klä upp sig. Trots att vi tvingas förändra hur vi firar – betyder det inte att vi män inte kan fixa till oss som om det vore nyår 1999!

Dofta gott!

Ett säkert kort för att imponera på din partner eller närmsta kompisgäng är att bära en god parfym. Man kommer långt med att dofta gott. Det finns ett stort utbud av parfym herr på marknaden idag. Vill du dofta manligt eller mer neutralt? Utforska utbudet och se till att shoppa hem en parfym innan nyårsafton som du kan imponera vännerna eller partnern med! Du hittar ett brett utbud av goda herrdofter från märken som Hugo Boss, Calvin Klein och Versace från Luxplus.se.

Se elegant men festlig ut!

Oavsett om din nyårsplan innebär att festa över zoom eller äta middag med dina vänner bör du se proper ut. En klädsel som ser elegant ut men samtidigt har en känsla för fest är vart du vill komma. Börja med en skjorta i stretchmaterial, gärna med ett klassiskt mönster eller en simpel färg. Skapa en rik blandning av texturer genom att välja ett par snygga byxor till.

Glöm inte skorna!

Många män tenderar att glömma bort skorna när de sammanställer sin nyårsoutfit. Sneakers passar väl till allt? Njaa… inte riktigt. Med ett par snygga sneakers kan man komma långt, men vill du verkligen imponera gästerna rekommenderar vi ett par eleganta finskor. Varför inte sätta fötterna i ett par mocka- eller skinnskor dagen i ära?

Share this post