Playstation 5: 100 gånger snabbare än Playstation 4

Playstation 5: 100 gånger snabbare än Playstation 4

Är det äntligen dags att uppgradera din gamla spelkonsol? Med Playstation 5 får du en hel rad nyheter som kommer höja ditt spelande till en helt ny nivå. Playstation 5 väntas bli mycket större än sin föregångare. Detta är för att den har processorer som avger extrem värme. Därför behövs det plats för att kunna sprida värmen från 7 nm-processorerna. Vi listar här nedan några av de spännande spelnyheter som du kan se fram emot.

Horizon 2: Forbidden West

Uppföljaren till Horizon: Zero Dawn är en av de största titlarna till föregångaren Playstation 4. Efterföljaren, Horizon 2: Forbidden West, är minst sagt efterlängtad. Aloy är tillbaka i ett nytt äventyr där hon reser världen över och bekämpar helt nya, skrämmande arter. En kamp mot de mekaniska varelserna som nu tagits till en helt ny nivå.

Spiderman: Miles Morales

Ett av de bästa superhjältespelen till Playstation 4 var Spiderman, där karaktären svingade sig runt i New York. I denna spinoff, Spiderman: Miles Morales, får huvudpersonen från Into the Multiverse ta steget in i spelens universum. Miles Morales får ta sig an brott i Queens i det som blivit en av Playstation 5:s första titlar.

Gran Turismo

Med äkta GT-anda kommer här en äkta uppföljare till det legendariska racingspelet Gran Turismo. Det var längesen vi såg en uppföljare av denna kaliber, men här kommer ett spel med fantastisk grafik. I tillägg har spelet bilmodellerna vi älskar ihop med körning på världens bästa banor. Som bäddat för succé!

Resident Evil 8: Village

Ännu en uppföljare, denna gång i serien Resident Evil. Denna utspelar sig av allt att döma i ett snötäck berglandskap i sin enslighet. Den verkar påminna mycket om Resident Evil 7 sett till den obehagliga stämningen och de helt klart orginella karaktärerna. Med en riktig Blair Witch-aura kring sig och med varulvar i trailern har vi något rejält att se fram emot.

Share this post